Glad Påsk


Vi har enligt sedvanlig tradition firat påsken i lysrörsskenets värmande vita ljus nere i verkstaden. Tony har satt ihop  bakvagnen, mätt in 4-link, wheeliebars mm, samt kollat att allt är rent, helt o redo för test&tune i Malmö i slutet av april.

Motorerna väntas med flygfrakt om ca 1 vecka, och containern med däck, soppa mm dyker upp i samma veva. Chassiet är nästan helt klart, så just nu försöker vi städa av diverse projekt som vi tagit på oss under vintern. Lite bilder på det kommer ut i ett annat inlägg.

Roffe har skruvat isär lådan minst 10 ggr under vintern, och enligt hans expertis är Libertyn race readdy. Kopplingen, nya lameller samt coatade nya floaters anlände i veckan från Markus Svensson. Nu skall allt bara monteras ihop…sen invänta motorerna.

Ganska fränt, är att vi inför 2012 köpt nya stötdämpare fram. Förhoppningen är att det kan ge lite bättre 60fots tider och även påverka sluttiden. Och alla sätt vi kan få ett litet övertag på är viktiga, för det kommer att bli en tuff säsong där ingen kommer att ge bort nåt gratis. Vad det är för stötdämpare, ja det kan ni ju fundra på 🙂

Rocknroll o glad påsk på er

/ Thomas

Team R/T

 

 

Leave a Reply