2012, vad händer??

Minus 20 grader utomhus… Men sommaren närmar sig snabbt. Just nu så jobbar vi med att se över alla dragracinrelaterade prylar. Förarlicensen skall betalas in, och en årlig läkarundersökning av föraren med EKG måste göras. Bilen liksom koppling, kopplingskåpa, bälten med övrig skyddsutrustning måste besiktigas. Våran bil står fortfarande vid Ernryd cars i Nacka på vinterförvaring och till allmän beskådan i hans bilhall. Vår motor är i usa på översyn samt uppdatering och den nya Hemin vi införskaffat med Ernryd cars hjälp håller dem på att bygga ihop i detta nu. På den digra inköpslistan står en hel del bra att ha prylar, men den kanske största investeringen i år, förutom den nya motorn 🙂 blir en trailer komplett med dragbil. Allt skall sedan folieras i mopars vackra färger, så håll utkik. Ni lär inte missa den.

 

 

Vi har även beställt 350 tshirts med ett riktigt schysst tryck för alla moparfanatiker(se bild), dem beräknas vara klara i slutet av april. Och målet är att lyckas sälja alla tshirtarna innan The finals i England. Alla pengar från försäljningen kommer oavkortat att gå till den resan. Så stöd teamet o se till att vi kan komma till England o få kämpa om mästerskapstiteln i Prostock 2012. Tshirtarna kommer att kosta 295 kr och finns tillgängliga i slutet av april, Dem går att köpa direkt på banan, eller om ni kommer förbi verkstaden i sätra. Om nån vill ha den skickad så borde vi kunna lösa det oxå.  Jag medelar här när dem finns tillgängliga.

 

 

 

Vad är målet detta år då undar ni. Jo, vi börjar året genom att åka på test&tune i malmö och i Tierp. Lär känna bilen, lär känna den nya motorn, och ser till att vi blir hemmastadda i den nya trailen. Sen är det på riktigt. Rookiesäsongen är över och ett tungt ansvar vilar på våra axlar gentemot oss själva, sponsorer o självklart alla moparfans . Men vi skall inte låta detta ansvaret bygga upp någon onödig press. Utan vi kommer att göra det vi är bäst på. Att försöka, att inte ge upp, att ha jäkligt kul på och utanför banan. Helt enkelt Rocknroll!!!! Vi tar en kvalsväng i taget och ser vart det bär. Men en sak kan jag garantera. Vi kommer att göra allt som står i vår makt att vara först över mål…Varje gång.

Hoppas ni alla därute är lika förväntansfulla som jag. Livet slutar i september, men börjar igen i maj.

 

Vi syns på banan

/ Pro 3

 

 

 

 

 

Leave a Reply