Våra samarbetspartners

Hansen Racing

Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, truck, vans, och marinmotorer. Vi erbjuder ett komplett sortiment av bildelar, marindelar, avgassystem, truck & van delar, och verktyg, från USA:s mest kända tillverkare, från original till eftermarknad. Vi är även generalimportör av Gulf olja i Sverige.

Klicka här för att komma till hemsidan!

Wrapzone AB

WrapZone har flera års erfarenhet av foliering med fokus på kvalitet, letar du efter billigast möjliga lösning så finns det andra aktörer som pressar priserna och gör avkall på arbetet. Vår målsättning är att hålla högsta möjliga kvalité och att du som kund kan känna dig trygg när du lämnar ett fordon för foliering hos oss.

Klicka här för att komma till hemsidan!

DK Lyft & Transport

DK Lyft och Transport är ett ungt aktiebolag med stor framtidstro. Bolaget startades 2008 av vännerna Daniel och Kalle som med 9 års erfarenhet från mobilkranar satsade stort och köpte en ny extrem lastbil. Bilen är en lågbygd fyraxlad MAN kran och lastväxlare med extra drivning på ena framaxeln. Bilen lastar ca 12,5 ton. Kranen är en 26 tonmeters kran som lyfter upp till 3 ton! Så dom har stor kapacitet på både lyft och transport.

Klicka här för att komma till hemsidan!


Björnbergs Åkeri & Grus AB

Björnbergs Åkeri & Grus AB är ett lokalt förankrat företag med åkeri, entreprenad och leveranser från arrenderat grustag. Verksamheten är lokaliserad i Taxinge, Nykvarn

 Verkstadspartner

I Verkstadspartners koncept finns märkes- och allbilsverkstäder anslutna. Som Verkstadpartner är man en fullt kompetent bilverkstad med ett brett serviceutbud som servar alla bilmärken och erbjuder ett heltäckande serviceåtagande gentemot verkstadskunden. Som Verkstadspartner är man en etablerad samarbetspartner till Bilia, och kan därmed erbjuda dig som kund service och reparationer enligt tillverkarens rekommendationer.

Klicka här för att komma till hemsidan!

 

Snap-On

Ska ni ha proffsverktyg ska ni kontakta Peter Hult på Pro Tools AB som säljer Snap-on!

Klicka här för att komma till hemsidan!

R/T Bil & Maskin AB

En allbilsverkstad i Sätra, Stockholm. Service, Däck och reparationer på alla märken. Jourverksamhet. Klicka här för att komma till hemsidan!