Om R/T Bilverkstad

 R/T Bilverkstad AB drivs av Roffe & Thomas. Verkstaden grundades som enskild firma år 2008 men växte snabbt och följden blev ett Aktiebolag samt att verkstadens lokaler utökades från blygsamma 100 kvm till dagens över 600kvm. Vi har både saxlyftar och 2 pelarlyftar för att kunna utföra alla olika jobb som vi dagligen stöter på. Problemen med att vara allbilsverkstad är många och för att lösa dem på bästa tänkbara sätt så krävs det ständigt ny kunskap om den nya tekniken samt att vi investerar i dem verktygen som krävs för att kunna jobba med moderna bilars system.

Däckshotell är något som vi har satsat på då vi märker att många av våra återkommande kunder vill ha sina däck hos oss, så inför 2012 fick vi bygga en ny lokal för att få plats att förvara alla däck på ett bra och säkert sätt.

Många av våra kunder väljer att lämna in sina nya bilar till oss, och då är det viktigt att man har möjlighet att serva dem enligt tillverkarens rekomendationer. Vi jobbar uteslutande med Castrol oljor för att kunna säkerställa att just din bil får rätt kvalitet. Samt att vi använder oss av ett serviceprotokoll som är baserat på just din bilmodell samt mil/år. Vi använder oss ofta av biltillverkarens orginaldelar, men även bildelar av motsvarande kvalitet eller högre används. Dessa handlar vi via Verkstadspartner som är en etablerad samarbetspartner till Bilia. Detta gör att du som kund kan känna dig säker på att när du hämtar din bil har du inte bara fått ett bra arbete utfört till ett prisvärt pris, utan även att vi har använt delar med bra kvalitet.

 

 Roffe som har jobbat många år med både tunga fordon samt entreprenadmaskiner har en gedigen utbildning på både dieselmotorer, gasbilar, bilelektronik samt att han är den på företaget som är Ac-certifierad av Swedac. Roffe är även crewshief samt delägare i teamets dragracingbil. en Dodge stratus som dem tävlar med i klassen Prostock. Han har även tävlat i banracing där han körde en gul volvo 140 i den nu nedlagda serien 9-timmars cuppen.

 

 

 

 

 

Thomas har jobbat med både tunga fordon samt personbilar. Han är den som renoverar alla chrysler 727 automatlådor samt löser företagets bokföring. Dragracingen tog tidigt ett grepp om hans liv och idag driver han och Roffe ett framgångsrikt team där Thomas är förare i Team R/T , där dem tävlar i F.I.A European Dragracing Championship i klassen Prostock. 2011 placerade dem sig som EM3a, 2012 vann dem hela EM serien, 2013 blev det en respektabel 2a placering och 2015 vann dom EM för andra gången. Deras satsning finns under fliken dragracing.

 

 

 

 

R/T Bilverkstad  är anslutna till Verkstadspartner

   Vad är en verkstadspartner

I Verkstadspartner finns märkes och allbilsverkstäder anslutna.
Som Verkstadpartner är man en fullt kompetent bilverkstad med ett brett serviceutbud som servar alla bilmärken och erbjuder ett heltäckande serviceåtagande gentemot verkstadskunden.

Som Verkstadspartner är man en etablerad samarbetspartner till Bilia, och kan därmed erbjuda dig som kund service och reparationer enligt tillverkarens rekommendationer.Moderna bilars konstruktioner baseras på högteknologi och kräver därför också högteknologiskt underhåll och service, det vill säga kompetens och testutrustning på högsta nivå.En bil som sköts med kompetent service och repareras enligt tillverkarens anvisningar är en bil som behåller sitt värde. Det är en bil som du kan ha förtroende för varje dag, för du vet att du kan förlita dig på kompetensen hos en Verkstadspartner verkstad.
När du servar din bil hos oss erhåller du en assistansförsäkring på köpet. Assistansförsäkringen ger dig kostnadsfri assistans om du skulle råka ut för motorfel, punktering eller bensinstopp.
Även bärgning till närmsta verkstad ingår.Hos Verkstadspartner kan du betala din service/reparation med Volvokortet.
Väl mellan att betala allt på en gång, eller dela upp betalningen på 4 månader, helt utan extra kostnad.

 

Klicka här för service