Bilverkstad

R/T Bilverkstad AB är en allbilverkstad med mångårigt kunnande inom personbilar, entreprenad maskiner o tunga fordon.
Vi är anslutna till Verkstadspartner som är en etablerad samarbetspartner till Bilia.

Montering dolda extraljus på en Dodge ram 1500.Vi balanserar, lagar samt tillhandahåller nya däck om så skulle behövas. Vi är certifierade att laga din Aircondidtion. Sitter ratten snett eller får du sneslitna däck? Med vår moderna 4hjuls mätning justerar vi din fram/bakvagn.  Vi gör alla förekommande servicar på alla märken, och du behöver inte oroa dig om din bil  har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar hos oss. Vi använder oss av originaldelar eller delar som har samma specifikation, oljor av bästa kvalitet, avancerad datorutrustning för bildiagnostik samt obd2 läsning. Vi följer alltid din biltillverkares rekommendationer vad gäller service, delar och oljor.

Hos oss får du ett fast bra pris, utan obehagliga överraskningar, samt en dialog med oss som ska mecka med din bil, och självklart alltid ett trevligt bemötande i våra fina lokaler. Vår starka sida är att vi vet att vi gör ett bra jobb, och vi gör det med ett leende, för vi vill gärna ha tillbaka kunderna, och då vill vi ha dem nöjda.

Vi jobbar med dem flesta försäkringsbolag när det gäller motorskador. Vi har även ett nära samarbete med många leasingbolag, så har du en tjänste eller företags bil kan du utan problem lämna den till oss.

Jämför oss gärna med andra verkstäder vad gäller pris, service och bemötande. Vi på R/T kanske inte är bäst… men bra nära.

Välkommen förbi på en fika, det kostar inget 🙂

Hälsningar,
Roffe & Thomas

Klicka här för service

Vi stödjer kampanjen Rätt att Reparera (Right to Repair), dvs konsumentens rätt att få bilen servad, underhållen och reparerad på verkstad enligt eget val.